top of page
315122226_10229348009873472_7571463098647630850_n-2.jpg
Line.png

Hello
I'm Pieter

Hellooo, ik ben Pieter. 

Als graphic designer en videograaf heb ik een passie voor design en film. Achter alles zit een verhaal. Is het nu een persoonlijk verhaal dat schuilt achter een verloofd koppel, het business-verhaal van jouw bedrijf of het verhaal voor-en/of achter de schermen van jouw event, ik wil het verhaal horen en in beeld brengen.

BENIEUWD NAAR WAT IK DOE?

Naamloos-1_edited.png
white-concrete-wall_53876-92803.jpg

Hoe het allemaal begon...

Enkele jaren geleden, het zullen er nu een stuk of 12 zijn, begon het allemaal met een GoPro, geleend van een vriend. De bedoeling was onze rondreis rond de kust van Frankrijk vast te leggen en te monteren tot een compilatie van de leukste herinneringen. Tijdens het vastleggen van deze momenten voelde ik al dat er iets meer zat dan enkel het filmen in 1080p met een GoPro 3.

 

Het was het creëren van een video, een bewegende fotoboek dat mij de aanzet gaf hierin verder te gaan. 

Dit resulteerde in het meenemen van een eigen actioncamera op al mijn eerstvolgende reizen. Ik leerde mijzelf alles aan, a.d.h.v. trial and error en talloze tutorials op YouTube.

Na enkele jaren nam ik een belangrijke beslissing die alles zou veranderen, de aankoop van een eigen DSLR camera. Deze werd meteen ten volle getest op mijn rondreis in Laos en Cambodja. Nu ging de bal aan het rollen en bleef ik mij verdiepen in de wereld van videografie en film. 

We zijn ondertussen weer enkele jaartjes verder en ben ik nu officieel zelfstandige videograaf in bijberoep. Een angstaanjagende beslissing waarvan ik geen seconde spijt heb gehad!

Partners

C-Events.png
Chocdecor_square.png
3motion_square.jpg
Fespa_Square.jpg
images-2.png
  • Socials-02
  • Socials-03
  • Socials-01
bottom of page