top of page

EVENT

Naast trouwfeesten filmen heb ik ook al deel mogen uitmaken van enkele events en bedrijfsfeesten. Organiseer je als bedrijf of particulier een feest of event waarmee je naar buiten wil komen? Ik leg jouw verhaal vast op beeld en maak er een aftermovie van!

Twijfel niet om mij te contacteren via info@pieterpringels.be

093 web _Nick Decombel Fotografie.png

C-Events

C-Events onder leiding van Chantal De Reu organiseren de meest wervelende bedrijfsevents en privéfeesten. Samen met haar team geeft Chantal een originele invulling aan jouw feest. Ik heb dit al enkele keren op de eerste rij mogen meemaken als persoonlijke videograaf voor C-Events

Chocdecor.png

Chocdecor

ChocDecor is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige gedecoreerde Belgische chocoladefiguren, lolly's en reliëffiguren, gelegen in Lokeren.

Scherm­afbeelding 2023-07-18 om 21.07.09.png

World Wrap Masters

Dankzij de samenwerking met 3motion kreeg ik weer de kans een aftermovie te maken voor een car wrap event. Deze keer zag Fespa het groter en kon een plaats bemachtigen op het bekende Circuit Zolder. Omringd door luide motoren, verschillende wedstrijden en duizenden race-fans vond de eerste editie van de World Wrap Masters Belgium plaats. Klik hieronder voor de aftermovie!

  • Socials-02
  • Socials-03
  • Socials-01
bottom of page